Klant worden

Wij heten u graag
van harte welkom!

Wilt u een beter beeld krijgen van ons bedrijf, dan nodigen wij u graag uit om een keer langs te komen voor een kopje koffie. Graag leiden wij u rond in ons bedrijf en bespreken we de mogelijkheden om in te kopen bij Goedegebuure & De Mooij Tilburg. Wij zitten in een volledig overdekt inkoopcentrum Arqiz met o.a. Pieter Kuipers Bloemengroothandel, Buurman Planten en Dillewijn Alflora. (decoratiemateriaal) Zo kunt u bij een bezoekje aan ons alles vinden wat u nodig heeft en ten alle tijden droog laden.

Kamer van Koophandel registratie

Alleen branche gerichte wederverkopers kunnen inkopen bij onze groothandel. Dit betekend dat zij moeten beschikken over een Kamer van Koophandel registratie gerelateerd aan een bedrijf in de branche, zoals bloemisten, tuincentra, enz. Zorg er daarom voor dat u bij inschrijving de registratie kan tonen. Als er sprake is van de juiste Kamer van Koophandel registratie kunt u zich direct bij ons inschrijven, zodat u vermeldt zal staan in het systeem. Vanaf dat moment kunt u alles bij ons kopen zonder minimale afname en staat de factuur netjes op uw naam.

Voorkant pand
Particuliere verkoop

Als particulier is het niet mogelijk om uw inkopen te doen bij de groothandel. Particulieren met een speciale wens verwijzen wij graag door naar de lokale bloemist.

Betaalwijze

Er zijn bij ons meerdere betaalmogelijkheden. In het bedrijf kan er betaald worden met pin of contant, u kunt ook betalen door middel van een automatische incasso. Verdere mogelijkheden vinden altijd plaats in overleg. Wilt u hier meer informatie over, neem dan telefonisch contact met ons op.  Er is in ons bedrijf veel mogelijk en dus de moeite waard om het gesprek aan te gaan.