Sfeer impressie

Bekijk ons
assortiment

Elke dag genieten we weer van alle mooie geuren, kleuren en vormen, elk seizoen heeft zijn eigen charmes en elke bloem een unieke betekenis die voor iedereen anders is. Benieuwd naar ons? Bekijk dan de sfeerimpressie met foto’s hieronder.

Snijbloemen

Elke dag weer doen wij ons best om een breed, vers en bijzonder assortiment snijbloemen bij ons in de cel te hebben staan. Dit doen wij door zelf in te kopen op meerdere bloemenveilingen en naast ons basisassortiment ook veel seizoensgebonden producten aan te bieden. Dit zorgt ervoor dat het assortiment steeds verassend is en past bij de vraag van uw klant.

Snijgroen

Geen enkele bloemist kan volledig zonder blad werken. In de pluk boeketten die je tegenwoordig veel ziet, zit bijna geen blad verwerkt maar voor de klassieke boeketten moeten we dit toch hebben. Om aan snijgroen van een goede en stevige kwaliteit te komen moeten we heel de wereld rond. Veel van de bladsoorten komen uit Noord en Zuid Amerika denk aan salal en roebelinii. Daarnaast komt er een deel van de bladsoorten vanuit Italië en Frankrijk. Ook hebben we een aantal bladsoorten vanuit Nederland zoals de Hedera en in de winterperiode verschillende conifeer soorten.

Droogbloemen

Naast de verse snijbloemen hebben wij ook een assortiment droogbloemen in onze bloemengroothandel in Tilburg. Wij spelen in op de trends waardoor ons aanbod regelmatig wisselt en erg veelzijdig is. Zo kunt u uw assortiment droogbloemen uitbreiden met de mooiste en meest unieke soorten en proberen wij er keer op keer voor te zorgen dat u kunt vinden wat u zoekt.