Webshop

Tijd
besparen?

Wij maken het u graag eenvoudig, bij ons kunt u ook via de webshop bestellen zodat u ’s morgens tijd kan besparen en zodra u de winkel binnenstapt direct kan beginnen met het verkopen van de mooiste bloemen. Gegarandeerd verse bloemen zonder op en neer te hoeven naar de groothandel.

Dagelijks wordt er door onze gepassioneerde inkopers een breed assortiment ingekocht wat vervolgens met een foto en informatie over lengte, zwaarte, fust inhoud en keurmerk op de webshop word gezet. Omdat wij iedere dag verse aanvoer vanuit de veiling krijgen beschikt u over de meest verse producten zonder ook maar enig moment uw winkel te hoeven verlaten. Bij ons kunt u per fust maar ook per bos bestellen waardoor u gemakkelijk een ruim en bijzonder assortiment kunt samenstellen zonder vast te zitten aan grote aantallen.

Wanneer u een bestelling plaatst op onze webshop dan kunt u deze de volgende dag ophalen of wij zullen deze de volgende dag tegen de afgesproken bezorgkosten bij u in de winkel komen leveren (m.u.v. zondag en feestdagen). Bestellen kan tussen 16:00 uur en 24:00 uur.

Voor meer informatie over de webshop kunt u bellen naar +31 (0)13 – 46 35 128
buiten openingstijden +31 (0)6 25 46 70 02